Λίγα Λόγια για το κατάστημά μας...

 


Ξεκινήσαμε το 2010...
Τα βήματα της δημιουργίας αυτού του site ήταν αργά και σταθερά μέχρι σήμερα, με σκοπό να μπορέσουμε να συλλέξουμε να καλύτερα υλικά και τα πιο οικονομικά φυσικά για τις όμορφες δημιουργίες μας.

Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατ'απαίτηση του πελάτη. Δημιουργούμε νέα προϊόντα συχνά και τα δείγματά μας ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα με ανανέωση του site.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε και κατασκευάζουμε εκ νέου ότι προϊόν ζητηθεί "κομμένο & ραμμένο" στις ανάγκες του πελάτη. Η φαντασία σας είναι ο γνώμονας της δημιουργικότητας μας!

Σήμερα...
Έχουμε φτάσει πλέον να παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων για διάφορες κατηγορίες. Όπως ολοκληρωμένα πακέτα Γάμου & Βάπτισης, Οργάνωση Γάμου & Βάπτισης με τις οικονομικότερες τιμές αλλά και ομορφότερες επιλογές, Δώρα με προσωπική φωτογραφία, Photobοoks και Ημερολόγια με προσωπικές φωτογραφίες, DiaperCakes δηλαδή Τούρτες από Πάνες και 
χρήσιμα δωράκια για το νεογέννητο ή το βρέφος, Καλάθια Δώρων για την Νέα Μαμά ή τον Νέο Μπαμπά, Κεράσματα για τους επισκέπτες του Νεογέννητου ειδικά κατασκευασμένα για να χαρίσουν γλυκιές και χαρούμενες στιγμές στους γονείς και στους καλεσμένους αφού όλα τους διατηρούνται σαν αναμνηστικά δωράκια!


Οργάνωση Γάμου & Βάπτισης
Επιλέξτε εσείς την ημερομηνία για την μεγάλη σας μέρα και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!! Αναλαμβάνουμε για μέρος του ζευγαριού αλλά και των κουμπάρων εξ'ολοκλήρου την οργάνωση του γάμου και της βάπτισης σας. Επιλέγοντας αρχικά το Θέμα και το Budget σας δίνουμε τις δυνατές προτάσεις από τις οποίες θα επιλέξετε το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο. Σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου και επιχειρήσεις συνεργαζόμενες με το HandicraftsByNina παρέχουμε ένα εύρος τιμών για όλα τα βαλάντια. Ακόμα προσφέρουμε και ειδικά πακέτα προσφορών με Δώρα και Εκπτώσεις!!

Ακόμα δημιουργήσαμε ειδική κατηγορία για τους επαγγελματίες, ειδικές τιμές και πολλά πρωτότυπα προϊόντα για διαφήμιση και προώθηση των εταιριών και των επαγγελματιών. Δημιουργούμε sites με τις φθηνότερες τιμές τις αγοράς και εύκολα προσβάσιμα εργαλεία για την διαχείριση τους από τους πελάτες-υπευθύνους.


Με εκτίμηση
Τμήμα Marketing
HandicraftsByNina

 

 

Επισκεφτείτε το site μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για 

περισσότερες λεπτομέρειες και προϊόντα.

www.handicraftsbynina.com